Esküvői fotózás

Amennyiben Ön tapasztalt profitól szeretne szép esküvői fotókat rendelni, akkor valóban jó helyen jár.

Rendelkezem több, mint harminc év fotózásban szerzett rutinnal, egy komplett fotóműteremmel, mögöttem van több száz még többnyire filmre fotózott esküvő, valamint a nemrégiben készült digitális munkák.

Számomra nem csak munka de szenvedély is az esküvők fotózása.

A legtöbb esetben már jóval a ceremóniák megkezdése előtt az ünnepi helyszínen vagyok / véletlenül sem kések egy percet sem!/ Szinte mindig magammal viszem a kedvenc kellékeimet: sétapálca, esernyő, fehér kesztyű, legyező stb. stb. / ezeket természetesen csak a megrendelő kérésére használom /. Elmaradhatatlan az autómban hordozott bővített felszerelés a stúdió vakuk, melyeket a legtöbbször aktívan használok a polgári illetve a templomi szertartások során, így a felvételeimen nem csak az első két sor, de az egész terem egyenletes világítást nyer.

Komoly gondot fordítok a külső helyszínen / szabad tér, park, kastély, vár-környék stb. / készült felvételekre , ezeket nyáron, ha lehet késő délután, illetve árnyékos helyen készítem a nagy kontraszt, illetve a természetellenes hunyorgások elkerülése végett. A digitális felvételek természetesen retusálás után kerülnek a vevőim kezébe.

 

2014-ben Pest, Veszprém, Fejér és Somogy megyében a komplett esküvő fotózás a mindenkori piaci ár 50 %-a!!!